Tarihçemiz

Tarihçemiz

01.12.2012 23320

 

Okulumuz 2010–2011 Eğitim-Öğretim yılının II. Döneminde Eğitim-Öğretime başlamıştır. İlk yılında Abdulvahabigazi İ.Ö.O nun Kayıt zamanı okulumuz adına yaptığı aday kayıtlı öğrencileri toplanmış ve 35 öğrenciyle Eğitim-Öğretim yapılmıştır.

 

Bu önemde okul yönetiminde Kurucu Müdür olarak Bahattin Makbule Özberk Anaokulu Müdürü Başar BİLİCİ Okul Müdürlüğü görevini üstlenmiştir. 2011 in Haziran ayında Başar BİLİCİ Kadrolu Müdür olarak okulumuza atanmıştır. 2015 in Ağustos ayında Damla BİLİCİ okulumuza müdür olarak atanmıştır.2020 yılında Burak ŞAHİNASLAN müdür olarak atanmıştır.2021 yılında Serap ALİM vekaleten müdür olarak atanmıştır.2022 Eylül ayında Yakup TORUN müdür olarak atanmış ve göreve devam etmektedir. 

 

Okul 3 sınıflı ve 100 öğrenci kapasiteli olarak planlanmıştır. Sınıfların bulunduğu birimde uyku odası ve yemek odası olarak planlanmış bölümler yoğun öğrenci talebini karşılayabilmek amacıyla sınıfa çevrilmiştir. 2023-2024 eğiitm-öğretim yılında 5 derslikte 10 şube olarak 174 öğrenci ile eğitim-öğretime devam ettirilmektedir. 5 şubenin 5’ tanesi sabahcı, 5 tanesi öğleci, sınıfları şeklindedir.sabahçı sınıflarından birinde özel eğitim sınıfımız eğitime devam etmektedir.

 

10 grupta çalışan öğretmenlerin hepsi okul öncesi eğitimi öğretmenidir.

 

Okul da  3 personel işkur, 1 personel kadrolu hizmetli ,1 personel geçici işçi olarak çalışmaktadır. Okul bir kattır. Bodrum kat mutfak, yemekhane, oyun parkı, Bilim Deney Merkezi ve kalorifer dairesi olarak değerlendirilmiştir.

 

Her bağımsız anaokulunda olduğu gibi amaç 5 yaş öğrencilerinin okul öncesi eğitim almadan ilkokula başlamamalarıdır. Okul idaresi, öğretmenler ve personelin amaçları doğrultusunda emin adımlarla ilerledikleri görülmektedir.

 

Verilen iyi bir okul öncesi eğitiminin geri dönütü öğrencilerimizin İlkokulda gösterdikleri başarı olacaktır.

 

 

                                                                                                           “Eğitim insanın geleceğine yapılan en iyi yatırımdır.”

                                                                                                                          Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK