Şehit Şerafettin Korkmaz Anaokulu


Vizyon: Erken çocukluk dönemindeki çağ çocuklarının tümüne eğitimde fırsat eşitliği sağlayarak, kültürel değerlerimizin yaşatılmasını sağlayan, geçmişine sahip, geleceği kucaklayan, ilkeli, çalışkan nesiller yetiştirmek.

Misyon: Çocukların tüm gelişimsel alanlarını destekleyerek özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerini ortaya çıkmasına yardımcı olmak benlik kavramının gelişmesine katkıda bulunmak ve öğrenmeye ilgi uyandırmak.

Başarılar: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılında Toplam Kalite Yönetimi Ekip Raporu Dalında ´´ŞİMDİ OKULLU OLDUK´´ Projesiyle İl 2.si olmuştur. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında okulumuz personeli Aksu Bilim Deney Merkezi açılışı ve Milli Eğitim Müdürlüğünün yenilikçi ödül sürecine katkılarından dolayı Sivas Valiliği tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilmiştir.

Saatler: 07:30 - 12:30 Sabahçı 12:30 - 17:30 Öğleci
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: HEDEF, E TWİNNİNG VE OKULUMUZ BÜNYESİNDE OLUŞTURULAN PROJERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.AYRICA DEMOKRASİYİ GÜÇLENDİRME PROJESİ VE OKULUNA RENK KAT PROJELERİDE OKULUMUZDA YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: HEDEF, E TWİNNİNG VE OKULUMUZ BÜNYESİNDE OLUŞTURULAN PROJERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.AYRICA DEMOKRASİYİ GÜÇLENDİRME PROJESİ VE OKULUNA RENK KAT PROJELERİDE OKULUMUZDA YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AVRUPA BİRLİĞİ ORTAKLI DEMOKRASİYİ GÜÇLENDİRME PROJESİ

Telefon - 0346 211 20 24

Belgegeçer - (346) 211 2024

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sivasaksu.meb.k12.tr

Adres - Kılavuz Mahallesi 2. Sokak No 1/1 Merkez / SİVAS

Öğretmen :12
Öğrenci :172
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :300
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okulumuzun etrafında Abdulvahabi Gazi ilkokulu, Yukarı Tekke Mezarlığı, Tapu Kadastro Müdürlüğü bulunmaktadır...

Adres - Kılavuz Mahallesi 2. Sokak No 1/1 Merkez / SİVAS

Ulaşım İl merkezinden YİĞİTLER-KILAVUZ otobüsüne binerek okulumuza rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 5 dakika mesafededir.